Si Semmering
HÍREK
  •  

Hasznos tanácsok

Aki most szeretne megismerkedni a téli sportokkal egy pár dolgot érdemes szem előtt tartani.

Az első és legfontosabb ne a felszerelés megvásárlásával kezdjük a téli sportok megtanulását. A felszerelés nem olcsó ezért inkább érdemes bérelni. A bérelt felszerelés többnyire jó minőségű, rendszeresen karbantartott,valamint a kölcsönzőkben inkább kap az ember szakszerű tanácsot mint a nagy sportboltokban ahol nem az a legfontosabb szempont, hogy a vevő számára legmegfelelőbb felszerelést adják el.

Ha nem tudjuk magunkat visszafogni a vásárlási lázban először a ruhára érdemes költeni mert azt még akkor is tudjuk használni ha esetleg a csúszás nem jött be annyira. Itt sem kell egyből a legdrágábbat megvenni. Ami lényeges, hogy kényelmes, meleg valamilyen szinten vízhatlan és légáteresztő ruházatot vegyünk. Az alsóruházaton, zoknin kesztyűn sem érdemes spórolni, mert ezek azok a kiegészítők amiknek a hiányát nagyon hamar megtapasztalja az ember ha éppen úgy alakulnak a körülmények.

Amennyiben a drágább felszerelést is a magunkénak akarjuk tudni először is a bakancsba érdemesebb befektetni. Nem érdemes akciós szettet, bakancsot vásárolni mert az többnyire még annyit sem ér amennyi az akció. A felszerelést ha lehetőség nyílik rá szakboltban vegyük meg ott többnyire drágább de jobb minőségű árút kap az ember. Nem kell a használt felszereléstől sem megriadni azok között is lehet nagyon jó minőséget találni jutányos áron, de lehetőség szerint egy hozzáértőt is vigyünk magunkkal.

Ha már el jutottunk a pályáig mindenképpen oktatóval kezdjünk neki télisport karrierünknek. A biztos alapok után sokkal könnyebb tovább fejlődni. Illetve szinte biztos a sikerélmény akár 1-2 óra alatt is.


Időjárás

betöltés....

partnerek